noabantrans.gif (3816 bytes)


Tilnavnet "NOAH" opstod allerede i 10-11 års alderen i Kalundborg, da vi rendte rundt på fodboldbanen ude ved Gisseløre - ved siden af stranden - og spillede "landsholdsfodbold". Spillet blev ofte kommenteret højlydt, som om Gunnar NU Hansen sad med på sidelinjen. Den ene var Pelé, den anden Johan Cruyff, den tredje Franz Beckenbauer ... Det var meget "in" at sparke med ydersiden af støvlen - ligesom Franz. Der Kaizer :-) Pludselig kommer det fra min mærkelige granfætter, Henning:

"... og bolden kommer indover til Wolfgang Noah ..."

Så var den der simpelthen. Der er vist ingen kendte spillere, der har heddet Wolfgang Noah, men navnet Noah har hængt ved lige siden blandt venner, bekendte, kolleger o.s.v.. Og lidt fikst er det da også, for der er så mange der hedder Søren. Men "Søren Noah" ... det er da OK.

Men det har altså INTET at gøre med miljøbevægelsen NOAH - eller biblen for den sags skyld - selvom jeg bruger Noah's A4-Ark som logo på disse sider. Jeg synes, det er en sjov tegning med giraffen, der stikker hovedet op gennem taget. "Må vi se giraffen" ... Ja, det må I godt.

Den "rigtige" Noah's Ark fra biblen kan man læse en masse om her !

Og så havde vi også engang (i Kalundborg) et band, som vi kaldte Noah's Ark, indtil vi fandt ud af, at det var der også nogle store kanoner, der kaldte deres band inde i København ... Vi skiftede så navn til det mere "mundrette" WITCHBREW ...  Check historierne om vores band lige her !!

PS: Sjovt nok er drengenavnet Noah blevet nærmest trendy i dag - sidste år en 4. plads i Danmark efter William, Lucas og Victor :-)

backbutt.gif (2193 bytes)